Rolada mięsna po włosku

Rolada mięsna po włosku
Roladka mięsna po włosku wymaga około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 263 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,75 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, chleb, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj klops po włosku , klops po włosku i mięso i ziemniaki po włosku, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zmiel chleb w blenderze lub robocie kuchennym, aż utworzą się drobne okruszki; przełożyć do miski. W tym samym blenderze połącz jajko, wodę, cebulę, seler, przyprawę włoską, sól i pieprz; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. Wmieszać do bułki tartej. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Doprawione Włoskie Bułki TartejDoprawione Włoskie Bułki Tartej
1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 Opakowanie (2-1/2 Uncji) Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)1 Szklanka Plus 3 łyżki Wody (70° Do 80°)
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
Krakersy Lub Imprezowy Chleb żytniKrakersy Lub Imprezowy Chleb żytni
Wskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 LiściowyWskazówki Dotyczące Ciasta: #5 Okrągły I #352 Liściowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych
2
Na 16-calowym. x 12 cali kawałek woskowanego papieru, uformuj mieszankę mięsną w 11-calowy. x 8 cali prostokąt. Posyp suszoną wołowiną i serem tak, aby odległość od krawędzi wynosiła 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
12 Całych Szczypiorków12 Całych Szczypiorków
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Zwiń galaretkę, zaczynając od krótszego boku; uszczypnąć, aby uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
4
Umieścić szwem w dół w natłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
6
Przed podaniem odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn