Rice Quiche Crust

Rice Quiche Crust
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu porannych przepisów na posiłki, więc spróbuj ciasta z Quiche ryżowym. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy są Quiche Cajun w cieście ryżowym, Rice-Crust Szpinak Quiche, oraz Quiche ze szparagami i grzybami z brązową skórką ryżową.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu. Wymieszać z ryżem, przykryć patelnię i zdjąć z ognia. Odstawić do wchłonięcia wody, Około 5 minut. W razie potrzeby wymieszać z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Spryskaj 9-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Łyżka ugotowanego ryżu na patelni. Użyj tylnej części łyżki, aby mocno przycisnąć ryż wzdłuż dna i boków patelni, aby utworzyć skorupę. Użyj skórki z nadzieniem quiche z wyboru i piec zgodnie z zaleceniami dla quiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RyżRyż
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn