Reuben Bread Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb,więc spróbuj bochenka chleba Reuben. Ten przepis daje 8 porcji z 388 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką mak, masło, kiszoną kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką ocena 49%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Reuben Loaf, Jumbo Reuben Loaf, oraz Reuben Meat Loaf.
Instrukcje
W misce wymieszaj 2-1 / 4 szklanki mąki, drożdży, cukru, masła i soli. Wymieszaj w ciepłej wodzie i mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto.
W razie potrzeby dodaj pozostałą mąkę. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkości, około 4 minut.
Na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia rozwałkuj ciasto na 14 cali. x 10-w. prostokąt.
Rozłóż dressing na środku połowy ciasta, pozostawiając 3/4 cala. przestrzeń wzdłuż krawędzi. Na wierzch ułóż warstwy wołowiny, sera i kiszonej kapusty. Złóż pozostałą połowę ciasta na mieszance mięsnej. Ściśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Wytnij małe szczeliny w cieście, aby wypuścić parę. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 15 minut.
Posmaruj białkiem jajka i posyp makiem.
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Podawaj natychmiast; przechowuj resztki w lodówce.