Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym

Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym
Resztki indyka sajgonki z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50. Jeśli masz sos ostrygowy, mielony pieprz, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 87 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Kilka osób naprawdę lubi to Wietnamskie danie. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Resztki indyczych sajgonek z żurawinowym sosem słodko-kwaśnym, Sos słodko-kwaśny (do maczania jajek i nie tylko), oraz Resztki Sajgonki Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i olej sezamowy w woku lub dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować i mieszać indyka, marchew, czosnek, czarny pieprz, imbir, i czosnek i przyprawy ziołowe, aż czosnek uwalnia swój zapach, o 2 protokół. Wymieszać 2 łyżki sosu sojowego i kontynuować gotowanie, aż marchew zacznie mięknąć, o 5 protokół. Wymieszać z kapustą, sosem ostrygowym i pozostałymi 3 łyżkami sosu sojowego. Nadal mieszać, aż kapusta będzie miękka i ugotowana, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PrzyprawyPrzyprawy
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić.
3
Odcedzić nadmiar płynu.
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć kilka blach do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Aby wypełnić owijki, oddziel i umieść owijki sajgonki na powierzchni roboczej, z punktami kwadratu skierowanymi w górę iw dół w kształcie rombu. Łyżka około 2 łyżki nadzienia indyka w linii przez środek owijki i złożyć dolny punkt do góry, aby pokryć nadzienie. Złóż dwa boczne punkty na złożonej owijce, aby całkowicie zamknąć nadzienie. Dwa punkty boczne powinny być oddalone od siebie o około 1 cal. Mocno, ale delikatnie, zwiń sajgonki do ciasnego cylindra i przewróć owijkę, aby mocno docisnąć pozostały punkt. Ustaw wypełnione owijki szew stronie w dół na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia, więc nie dotykać. Rolki powinny być o grubości palca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Nadziewane bułki piec w nagrzanym piekarniku, aż zaczną brązowieć, około 15 minut. Rozgnieść sos żurawinowy w rondlu na średnim ogniu, aż sos będzie gładki, następnie ubić cukier, ocet i szczyptę sosu sojowego. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, ubijając sos, aż cukier się rozpuści i sos zmniejsza się i lekko zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
RolkaRolka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
SOS wyjąć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
8
Bułki podawać na gorąco z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
SOSSOS

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
Bladożółty z żółtym złotym połyskiem. Złożony i intensywny nos, kwiatowy i pikantny jednocześnie. Ma zarówno wagę, jak i słodycz, ale to potencjał i zdolność wiekowa są tak imponujące. Nuty przyprawowe i piernikowe, a także drobna kwasowość, nadają złożoności miodowym, żółtym owocom.
Bladożółty z żółtym złotym połyskiem. Złożony i intensywny nos, kwiatowy i pikantny jednocześnie. Ma zarówno wagę, jak i słodycz, ale to potencjał i zdolność wiekowa są tak imponujące. Nuty przyprawowe i piernikowe, a także drobna kwasowość, nadają złożoności miodowym, żółtym owocom.
Pale yellow with yellow gold sparkles. Complex and intense nose, floral and spicy at the same time. It has weight as well as sweetness, but it’s the potential and age ability that is so impressive. Spice and gingerbread notes, as well as fine acidity, lend complexity to the honeyed, yellow fruits.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn