Resztki Dziękczynienia Panini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać resztki Święto Dziękczynienia Panini spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 522 kalorie, 13g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz masło, szwajcarski, sos żurawinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grill-Tłoczone Dziękczynienie Resztki Panini, Resztki Dziękczynienia Turcja Pesto Panini, oraz Święto Dziękczynienia Resztki Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozprowadzić musztardę na obu kromkach chleba, a następnie położyć plasterek sera na każdym kawałku. Na jednym kawałku ułóż indyka i sos żurawinowy. Na drugim plasterku, położyć na sosie i łyżką sos na górze.
Ostrożnie połączyć dwie połówki w jedną kanapkę, a następnie rozprowadzić górną część chleba z 1 łyżką masła.
Odwróć kanapkę, masło side down, na gorącym ekspres panini (lub patelni grill lub patelni na średnim ogniu).
Rozprowadzić wierzch z pozostałą 1 łyżką masła.
Zamknij ekspres panini i grilluj kanapkę, aż chleb będzie chrupiący i złoty, nadzienia są gorące, a ser się stopi. Odwróć kanapkę w połowie, aby grillować z drugiej strony.
Zdejmij to z ognia i pokrój na pół! Za tę kanapkę można umrzeć.