Ravioli z kremowym sosem pomidorowym

Ravioli z kremowym sosem pomidorowym
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Ravioli z kremowym sosem pomidorowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.45 za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka ravioli szpinak, sól i pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Ravioli z kurczaka w kremowym sosie pomidorowym, Ravioli krabowe w kremowym sosie pomidorowym, oraz Ravioli z kremowym sosem z suszonych pomidorów i bazylii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj około 1/4 szklanki oliwy z oliwek do wody, aby zapobiec przywieraniu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodać ravioli i gotować, aż al dente, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
4
Odcedzić ravioli, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania. Wrzucić ravioli z pozostałym olejem do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
5
Tymczasem, doprowadzić sos marinara na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu, ubijanie często.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Ubij ricottę i wystarczającą ilość wody do gotowania, aby rozrzedzić sos do pożądanej konsystencji. W przypadku grubszego sosu użyj mniej wody z makaronu; w przypadku cieńszego sosu dodaj więcej wody. Powrót sos na wolnym ogniu. SOS doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Przez CiastoPrzez Ciasto
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Łyżka 3 łyżki sosu na dnie każdej z 6 misek. Ułóż ravioli na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Skropić pozostały sos nad ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
9
Posypać parmezanem i bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia94
Magazyn