Przepis Rajun Cajun Crab Dip można zrobić w około 45 minut. Za 63 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. Jedna porcja zawiera 162 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to niedrogie przepis dla fanów jedzenia Cajun. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką mięso kraba, ciężką śmietanę do ubijania, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krążki Cebulowe Rajun' Cajun, Cajun Hot Crab Dip, oraz Cajun Crab Cakes.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, czosnek, śmietanę, 1 łyżeczkę przyprawy do owoców morza, chrzan i sos Worcestershire. Delikatnie wymieszaj kraba i połowę zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Przyprawa Do Owoców Morza
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Chrzan Pospolity
Czosnek
Krem
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Przełóż do natłuszczonego 2-kubkowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 23-27 minut lub do momentu, gdy brzegi będą musujące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Posyp serem Monterey Jack i pozostałą przyprawą do owoców morza.
Krab można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jednym z win, które można spróbować, jest Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Drobny żółto-zielony złoty kolor. Bogaty, wysunięty owoc silnie przejawia się bogatymi aromatami miodu gruszkowego i ekstraktu waniliowego, z nutami świeżych ziół i marcepanu. Bardzo pełne, bujne smaki ujawniają zintegrowane, typowo Carneros, dojrzałe jabłko i brzoskwiniowe owoce połączone z pikantnymi waniliowo-cynamonowymi elementami dębu. Finisz jest kremowy, okrągły i prażony, ani "charry", ani resiny, Dąb drobno zrównoważył potężne owoce. Jest to luksusowo teksturowane wino o wysokiej zawartości ekstraktu; świetna folia do bogatych dań rybnych, pikantnego kurczaka lub pieczeni cielęcej.