Quiche Lorraine z niską zawartością węglowodanów i glutenu

Quiche Lorraine z niską zawartością węglowodanów i glutenu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj Low Carb i Gluten Free Quiche Lorraine. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 437 kalorii , 17 g białka i 39 g tłuszczu na porcję. Za 1,27 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 24 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 1 godzinę i 20 minut . Jeśli masz pod ręką mąkę migdałową, masło, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczane przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 38% to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Klasyczny quiche Lorraine z kremem budyniowym , Chińskie gorące dania bezglutenowe i niskowęglowodanowe oraz Ciasto bananowo-czekoladowe z lukrem z masła orzechowego - bezglutenowe, bezmleczne, bez soi .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
2
Wymieszaj mąkę migdałową, masło, czosnek, 1/2 łyżeczki soli morskiej i 1/8 łyżeczki białego pieprzu, formując kulkę. Delikatnie wciśnij ciasto do 9-calowej formy do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Bogaty I Kremowy LukierBogaty I Kremowy Lukier
Różne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W PlasterkiRóżne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W Plasterki
1 (16 Uncji) Opakowanie Kremu Betty Crocker® Rich & Creamy (dowolna Biała Odmiana)1 (16 Uncji) Opakowanie Kremu Betty Crocker® Rich & Creamy (dowolna Biała Odmiana)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piecz spód w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Spód lekko się napuszy; delikatnie dociśnij go łyżką lub widelcem. Kontynuuj pieczenie, aż lekko się zrumieni, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pokruszonych Cukierków Miętowych1-1/2 Szklanki Pokruszonych Cukierków Miętowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
4
W dużej misce wymieszaj trzepaczką śmietanę, jajka, 1/2 łyżeczki soli morskiej, 1/4 łyżeczki białego pieprzu i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Posiekane Suszone Morele Lub RodzynkiPosiekane Suszone Morele Lub Rodzynki
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W PlasterkiOpakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
5
Posyp dno ciasta boczkiem, posyp serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
6
Wlać masę jajeczną na ser szwajcarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek ciasta będzie czysty po wyjęciu, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
Niesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki NieroztopionegoNiesolone Masło, Roztopione, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Pozostawić do ostygnięcia na 5–10 minut, aż środek ciasta stężeje.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn