Przepis Pumpkin Swirl Brownies jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Mieszanka cukru, twarogu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pumpkin Swirl Brownies, Pumpkin Swirl Brownies, oraz Pumpkin Swirl Brownies.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka