Przyprawiony Chleb Jabłkowy

Przyprawiony Chleb Jabłkowy
Przyprawiony chleb jabłkowy jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten chleb ma 543 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos jabłkowy, mielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mus Jabłkowy Przyprawiony, Mus Jabłkowy Przyprawiony, oraz Surowy Mus Jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć mus jabłkowy, cukier, olej, jajka i mleko; beat dobrze. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól przesiać, aż będzie gładka. Wchodzisz w Pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn