Przepis Na Paellę

Przepis Na Paellę
Przepis przepis na paellę jest gotowy w około 1 godzinę i 24 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 3,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 904 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz szafran, opcjonalnie kałamarnicę i punktowane, chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 838 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), Paellan-Paellan entre-autres, oraz Paella kubańska: Paella Cubana.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 miesięcy w beczce, 8 miesięcy w butelce. Produkowane ze starożytnych winnic wazoznawczych do 110 lat, fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej, a następnie starzone 15 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. To Głębokie fioletowe wina mają nuty pikantnego dębu, grafitu i balsamicznego. Smaki są gęsto owocowe z creme de cassis utrzymujące się przez utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn