Przekąski Biszkoptowe z Bekonem i Cheddarem
Bacon-Cheddar Biscuit Snackers zajmuje około 30 minut od początku do końca. Za 26 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 36 porcji zawierających 130 kalorii , 4 g białka i 10 g tłuszczu każda. Ten przepis z Taste of Home wymaga tłuszczu piekarskiego, mąki, mleka i soli. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 12% , to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cheddar Biscuit Cups , Cheddar-Biscuit Peach Cobbler i Sausage Cheddar Biscuit Bites .
Instrukcje
Każdy pasek boczku przekrój wzdłuż na pół. Na dużej patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący.
Wyjmij na ręczniki papierowe, aby odsączyć; trzymaj się ciepło.
W dużej misce wymieszaj mąkę, ser i sól.
Kroić tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 8-10 razy.
Rozwałkuj jedną porcję na 12-calowy placek. x 9 cali prostokąt.
Przeciąć na pół, tworząc dwa 9-calowe. x 6 cali prostokąty; przetnij każdy prostokąt na dziewięć części o średnicy 1 cala. paski. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Na każdym pasku herbatnika połóż kawałek boczku; ostrożnie zwiń jelly-roll.
Ułożyć łączeniem do dołu na nienatłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450° przez 8-10 minut lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło. Resztki przechowuj w lodówce.