Pomidory Faszerowane Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj z grillowanymi nadziewanymi pomidorami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, orzo, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Doskonałe Grillowane Nadziewane Pomidory, Grillowana papryka Cygańska faszerowana pomidorami, oraz Nadziewane pomidory z grillowaną sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pokroić pomidory i rdzeń je, usuwając wszystkie nasiona i sok.
W średniej misce dodać cebulę, bazylia, i kozi ser.
Wymieszać i doprawić solą oraz świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodać ugotowane orzo i połączyć. Nadziewać pomidory mieszanką.
Skropić oliwą z oliwek na pomidorach. Pomidory polać parmezanem.
Umieścić pomidory bezpośrednio na grillu z zamkniętą pokrywą i gotować przez 10 minut. Soki zaczną działać.
Zdjąć z grilla i położyć na talerzu.