Pomidor Bruschetta Dijon
Pomidor Bruschetta Dijon jest wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 11 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz zieloną cebulę, pomidory, ocet winny heinz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tomato Bruschetta, Bruschetta z pomidorem, oraz Tomato Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać musztardę, olej i ocet z trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają. Wrzucić pomidory, cebulę i oliwki w dużej misce.
Dodać musztardę; lekko wymieszać. Kryć się.
Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.
Łyżka 1 Łyżka. mieszanki pomidorowej na każdy plasterek tosta.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.