Pomidor & Awokado Tostadas Z Kremem Kolendrowym

Pomidor & Awokado Tostadas Z Kremem Kolendrowym
Przepis Tomato & Avocado Tostadas z kremem kolendry jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 37 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, chipsy kukurydziane tortilla, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czernione łosoś Tostadas z sosem śmietanowym Cilantro Avocado, Wędzone Tostadas wieprzowe z awokado & Cilantro Lime Cream, oraz Stek Tostadas ze śmietaną Kolendrową dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn