Polewa Czekoladowa Marshmallow

Polewa Czekoladowa Marshmallow
Polewa czekoladowa Marshmallow może być tylko lukrem, którego szukasz. Ten przepis bezglutenowy serwuje 3 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1509 kalorii, 10g białka, oraz 60 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, półsłodkie chipsy czekoladowe, krem z prawoślazu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z polewą czekoladowo-maślaną, Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Ciasto marchewkowe z polewą czekoladowo - serową podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu ugotować cukier i odparować mleko do stopnia miękkiej kuli 238 stopni F (114 stopni C). Wymieszaj półsłodkie chipsy czekoladowe, masło lub margarynę i krem z pianki. Mieszaj, aż wszystkie się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
MasłoMasło
FrytkiFrytki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i ubić lukier do ostygnięcia. Użyj do lodu ciasto natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn