Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj podstawowego ciasta waniliowego. Ten przepis służy 20 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę tortową, maślankę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Podstawowe ciasto kokosowe (lub waniliowe, cytrynowe, pomarańczowe itp.), Bite-Size Sour Cream-Pound Cake Cupcakes (Basic Cupcake Batter), oraz Ciasto Waniliowe Ciasto Lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij cukier i masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowego i puszystego (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
2
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając, aż żółty zniknie po każdym dodaniu. Ubić w ekstraktach z wanilii i migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Migdały
Jajko
3
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w małej misce; dodać do mieszaniny cukru na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ze średnią-niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. (Ciasto będzie grube.) Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
4
Ultimate ciasto waniliowe ciasto: substytut 2 łyżeczki. pasta z fasoli waniliowej do wyciągu z wanilii. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Waniliowa
Ekstrakt Z Wanilii
Wanilia
5
Ciasto czekoladowe: zmniejsz mąkę tortową do 2 szklanek. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Czekolada
6
Ubijać 3/4 szklanki niesłodzonego kakao do mieszanki mąki w Kroku 2; postępować zgodnie z przepisem. Beat 1/3 szklanki gorącej wody do ciasta tylko do gładkiej.