Placki Deserowe Jabłkowo-Orzechowe

Placki Deserowe Jabłkowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj placów deserowych jabłkowo-orzechowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i odbierz miód, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kremowe Placki Deserowe Ananasowo-Orzechowe, Proste Placki Deserowe Jabłkowo-Żurawinowe, oraz Niemożliwie Łatwe Francuskie Jabłkowe Deserowe Kwadraty.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu. W dużej misce wymieszaj mąkę, 3/4 szklanki brązowego cukru, cynamon i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w 3/4 szklanki masła, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Wymieszać z jabłkami i jajkiem. Mocno nacisnąć mieszankę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 do 30 minut lub aż nadmuchane w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w rondlu 1-quart, połączyć wszystkie składniki polewy z wyjątkiem bitej polewy. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia.
6
Usuń warstwę jabłka z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Mżnąć gorącą polewą na ciepłej warstwie jabłek; rozprowadzić równomiernie. Powrót do piekarnika; piec 4 do 6 minut dłużej lub aż polewa jest bąbelkowy. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Ząbkowanym nożem pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać z bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn