Placek Z Jabłkami

Placek Z Jabłkami
Ciasto z jabłkami to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pieczone jabłka, cukier, ciasto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kluski Z Jabłkami, Jabłkowy Deser Z Kluskami, oraz Apple Dumpling Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. mgiełkę 9-calowy talerz ciasta sprayem do gotowania i wyłożyć dużą, obramowaną blachę do pieczenia z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Jabłka umieścić w dużej misce. W mniejszej misce połącz mąkę, skrobię kukurydzianą,sól, cynamon i 1 łyżkę. cukier; posypać jabłkami i wrzucić do płaszcza plastry równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, a masło zmieni kolor na złoty, dodaj brązowy cukier i orzechy włoskie. Gotować, stale mieszając, aż cukier stopi się i orzechy włoskie są lekko tosty, 3 do 4 minut. (Bądź ostrożny: mieszanina może się łatwo spalić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać rodzynki i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
5
Wlać calvados; będzie bąbelki i rozpryski. Zmniejszyć ogień do medium i gotować, stale mieszając, aż mieszanina stanie się syropowa, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
6
Wlać mieszaninę na jabłka i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Rozwałkuj połowę ciasta na 12-calowe koło; naciśnij na talerz ciasta. Łyżka mieszanka jabłko do skorupy, mounding w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Rozwałkuj pozostałe ciasto na kolejne 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Brzeg dolnej skorupy umyć wodą; górną skorupę delikatnie ułożyć na jabłkach. Przyciąć i zacisnąć krawędzie dekoracyjnie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WodaWoda
10
Wytnij kilka cięć na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
11
Wierzch pędzla z kremem; posypać 1 łyżką. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
12
Umieścić ciasto na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż skorupa jest złoty kolor i wypełnianie pęcherzyków przez górę, 45 do 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
13
Ostudzić na stojaku z drutu przez co najmniej 20 minut; podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn