Placek Malinowo-Glazurowany
Ciasto z malinami może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,01 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, masło, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szkliwione Ciasto Malinowe, Szynka Szkliwiona Malinowo-Chipotle, oraz Malinowe Skrzydełka Szkliwione podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić mieszankę do pieczenia w małej misce; pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Stopniowo dodawać wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę. Naciśnij na dole i do góry boków 9-in. talerz ciasta pokryty sprayem do gotowania.
Linia nieutwardzona skorupa do ciast z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej. Fajne na drucianym stelażu.
W małym rondlu połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać w wodzie i syropie kukurydzianym do uzyskania gładkości. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do zgęstnienia.
Zdejmij z ognia; wymieszaj żelatynę, aż się rozpuści.
Maliny umieścić w cieście ciasto; wlać mieszaninę żelatyny na wierzchu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do momentu ustawienia.
W razie potrzeby podawać z bitą polewą.