Pizza Z Kaczką I Fontiną Z Rozmarynem I Karmelizowaną Cebulą

Pizza Z Kaczką I Fontiną Z Rozmarynem I Karmelizowaną Cebulą
Kaczka i Fontina Pizza z rozmarynem i karmelizowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 716 kalorii, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rozmaryn, rozmaryn, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Pizza z pieczarkami z karmelizowaną cebulą, Fontiną i rozmarynem, Pizza Z Pieczarkami Z Karmelizowaną Cebulą, Fontiną I Rozmarynem, oraz OBOZOWA Pizza z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i Fontiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Wytnij kilka szczelin w tłustą skórę piersi kaczki. Na patelni na średnim ogniu smażyć skórkę od strony dołu przez 10 minut. Odwróć i nadal gotować we własnym tłuszczu przez 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z patelni. Ostrożnie usuń skórę ostrym nożem, a następnie pokrój i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Tymczasem, na oddzielnej patelni, gotować cebulę w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste i miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wymieszać w miodzie i nadal gotować, aż brązowy i pachnący, 5 do 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Ser kozi rozprowadzić równomiernie na cieście pizzy i doprawić solą i pieprzem. Następnie nałóż karmelizowaną cebulę, ser fontina, plastry piersi z kaczki i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser FontinaSer Fontina
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Ser KoziSer Kozi
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser w środku pizzy całkowicie się rozpuści, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn