Pizza Kimchi z boczkiem

Pizza Kimchi z boczkiem
Przepis Kimchi Pizza z boczkiem może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1450 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś zielenie scallion, ostry cheddar, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto na pizzę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kimchi, bekon i pizza z grzybami Shiitake, Bibimbap z boczkiem i Kimchi, oraz Spaghetti Kimchi z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F i umieść stojak na dolnej półce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieść 2 filiżanki kimchi i gruszki w misce robota kuchennego. Zmiksować na grube puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Spuścić płyn z pozostałej kimchi do robota kuchennego, a następnie posiekać na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Gotować boczek w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż chrupiące i większość tłuszczu wytworzył, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podczas gotowania boczku rozwałkuj ciasto na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Wytnij kawałek pergaminu, aby pasował do tyłu odwróconej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku na dolnej półce. Pergamin lekko odkurzyć mąką. Podziel ciasto na pół,a następnie rozciągnij lub zwiń 1 kawałek ciasta w 11-calową rundę bezpośrednio na pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Gdy boczek jest chrupiący, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść połowę boczku do wyłożonego papierowym ręcznikiem talerza, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Dodać puree z kimchi do pozostałego boczku na patelni. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotować. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Wymieszać 1 łyżeczkę oleju sezamowego. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
KimchiKimchi
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Aby złożyć 1 pizzę, rozłóż połowę sosu kimchi na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
11
Połowę obu serów posypać sosem kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
12
Połowę posiekanej kimchi rozłożyć na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
KimchiKimchi
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
13
Posmaruj skórkę połową pozostałego oleju sezamowego i posyp połową nasion sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
14
Ostrożnie podnieś pergamin na rozgrzaną blachę do pieczenia. Gotować, aż skorupa jest złoty brąz i ser jest bąbelkowy, 8 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Wyjąć z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Posypać połową zarezerwowanego boczku i udekorować plasterkami szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
17
Powtórz z pozostałymi składnikami, aby zrobić 1 więcej pizzy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn