Pizza Jabłkowa

Pizza Jabłkowa
Pizza jabłkowa wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 165 kalorii. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. 172 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, brązowego cukru, masła i mąki. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy obejmują Jabłko"Pizza", Pizza Jabłkowa, oraz Pizza Z Szarlotką.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W rondelku podgrzej wodę, mleko i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj przez 2 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać jędrne ciasto. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; przykryj i odstaw na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W międzyczasie na dużej patelni gotuj i mieszaj jabłka na maśle na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połącz cukier, mąkę i cynamon; wymieszaj na patelni. Gotuj 3 minuty dłużej. Zmniejsz ogień do małego; gotuj bez przykrycia przez 4-6 minut lub do miękkości jabłek, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W małej misce połącz składniki z polewą serową. W przypadku kruszonki w małej misce wymieszaj mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
6
Pat ciasto na natłuszczonej 14-in. patelnia do pizzy, lekko budująca krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
7
Posmaruj polewą serową, a następnie polewą jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
8
Posyp kruszonką.
9
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna I MiętaCytryna I Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawaj na ciepło lub na zimno.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruinart Brut rosé (pół butelki). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 56 dolarów.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn