Piwo poobijane ryby z frytkami

Piwo poobijane ryby i frytki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 42g białka, oraz 2G tłuszczu. Na $3.55 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 43 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka pieczenia ziemniaków, piwo, filety z dorsza i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Piwo poobijane ryby z frytkami, Beer Battered Fish' N ' Chips, oraz Ryba z frytkami po piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu rozgrzać olej do 375 stopni F.
Smażyć ziemniaki na złoty kolor, około 10 minut usuwając łyżką szczelinową lub pająkiem. Przytrzymaj w niskim piekarniku, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
W dużej misce wlej 1 butelkę piwa. Przesiać 1 1/2 szklanki mąki do miski, ubijając delikatnie, aż tylko połączone, mieszać w domu przyprawy. Rybę osuszyć i doprawić z obu stron solą i pieprzem, a rybę zalać w cieście piwnym. Zagrzebać kawałki ryby w 1/2 szklanki pozostałej mąki i przesunąć do oleju jako powlekane. Smażyć rybę, często obracając się, aż do głębokiego złota i gotowane przez, 4 do 5 minut.
Przełożyć do wyłożonej papierowym ręcznikiem blachy do pieczenia i ogrzać w piekarniku. Smażyć pozostałe ryby w partiach, zwracając olej do 375 stopni F między partiami.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.