Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać piroshki Taylor spróbować. Ten przepis służy 35 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka mielonej wołowiny, oleju roślinnego, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Piroshki Taylora, Ziemniaczane Piroshki, oraz Owoce Piroshki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie rumiane; odcedzić. Wymieszać cebulę i gotować z wołowiną, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Posypać solą, pieprzem i koperkiem do smaku. Przed użyciem pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper
Pieprz
Sól
3
Rozpuścić drożdże w 1/4 szklanki ciepłej wody i umieścić w ciepłym miejscu, aż pieniste, o 10 do 15 minut. W średnim rondlu na małym ogniu ogrzać mleko i delikatnie ubić jajka, olej, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Drożdże
Jajko
Mleko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Połowę mąki umieścić w dużej misce i stopniowo mieszać w mieszaninie mleka. Następnie dodać roztwór drożdży na przemian z pozostałą mąką, mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Drożdże
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dobrze wymieszać. Zagniataj, aż ciasto uformuje kulkę i nie przykleja się do miski. (Uwaga: zacznij od 4 szklanek mąki. Być może trzeba dodać więcej, trochę na raz, jak wyrabiać ciasto). Przykryj miskę czystą ściereczką. Ustaw w ciepłym miejscu i pozostaw do wzrostu, aż podwoi się objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Wyjąć ciasto z miski i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni. Uszczypnij kawałki w przybliżeniu wielkości piłek golfowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Zwiń kawałki w dyski o średnicy 3 1/2 do 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
9
Wypełnij środek każdego dysku czubatą łyżką schłodzonej mieszaniny mięsa. Złożyć dyski na mieszaninie i mocno szczypać krawędzie do uszczelnienia. Ułożyć na płaskiej powierzchni i pozostawić na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
10
W dużej, ciężkiej patelni lub frytkownicy podgrzać olej do 375 stopni F (190 stopni C). Głęboko smażyć piroshki w partiach, aż złoty kolor z jednej strony; delikatnie obrócić i smażyć z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Frytkownica
Patelnia
11
Wyjąć i odcedzić na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.