Pikantny Sos Ziołowy

Pikantny Sos Ziołowy
Pikantny ziołowy sos może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka liścia laurowego, pieprzu, gałązek pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pikantny Sos Ziołowy, Pikantne Zioła Pieczeń Wieprzowa Z Sosem, oraz Pikantny sos Grzybowo-ziołowy z kalafiorowym Zacierem ziemniaczanym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać karkówkę z indyka i podroby; gotować 5 minut, brązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
3
Dodać wodę i kolejne 7 składników( przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do około 2 1/2 filiżanek (około 1 godziny). Przecedzić przez durszlak nad miską, rezerwując płyn do gotowania i szyjkę indyka. Wyrzucić Pozostałe ciała stałe. Całkowicie schłodzić płyn do gotowania. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wyjąć mięso z szyi; mięso drobno posiekać. Odrzuć kość szyi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać mięso z szyi do płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Przecedzić zarezerwowane kapanie indyka przez durszlak na płytkiej misce; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Przecedzone krople umieścić w zamrażarce na 20 minut. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni; wyrzucić.
8
W średnim rondlu umieść mąkę; dodaj 1/4 szklanki płynu do gotowania, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Dodaj pozostałą ciecz do gotowania, Indyk kapie, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn