Pikantny Sos Pomarańczowy

Pikantny Sos Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pikantny sos pomarańczowy. Ten przepis zawiera 10 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawione kostki farszu, marchewkę, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pomarańczowe ciasto Isabelle z książki "pomarańczowy apel; pikantny i słodki", Pikantny Sos Cytrusowy, oraz Sałatka z kurczaka mandarynkowo-pomarańczowego z kremowym pomarańczowym dressingiem jogurtowym waniliowym.

Instrukcje

1
Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce rozpuść bulion we wrzącej wodzie. Dodaj kostki farszu, marchewkę, sok pomarańczowy, skórkę i mieszankę selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Groszek Goya®Groszek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Łyżka do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn