Pikantny Sos Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pikantny sos pomarańczowy. Ten przepis zawiera 10 porcji z 136 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawione kostki farszu, marchewkę, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pomarańczowe ciasto Isabelle z książki "pomarańczowy apel; pikantny i słodki", Pikantny Sos Cytrusowy, oraz Sałatka z kurczaka mandarynkowo-pomarańczowego z kremowym pomarańczowym dressingiem jogurtowym waniliowym.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce rozpuść bulion we wrzącej wodzie. Dodaj kostki farszu, marchewkę, sok pomarańczowy, skórkę i mieszankę selera.
Łyżka do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 15 minut dłużej lub do podgrzania.