Pikantny Mostek Wołowy

Pikantny Mostek Wołowy
Pikantny mostek wołowy może być tylko Żydowska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 398 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,71 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką paprykę, sos chili, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Sprawdza się jako dość tanie danie główne dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony mostek wołowy z pikantnym sosem Jalapeno, Smoky Spicy Brisket, oraz Mostek Wołowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posyp mostek przyprawioną solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku brązowe mięso w oleju po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wyjąć i ogrzać. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Mostek z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połączyć bulion, sos chili, brązowy cukier, ocet, chili w proszku i liście laurowe; polać mięso. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos ChiliSos Chili
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
BulionBulion
MięsoMięso
4
Wyjąć mostek na półmisek. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
5
Mąkę i zimną wodę połączyć do uzyskania gładkości; wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Mięso cienko pokroić na ziarno; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze typy na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Biltmore Estate Syrah. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Biltmore Estate Syrah
Biltmore Estate Syrah
Dobre wyczucie w ustach, aksamitne, ładne okrągłe taniny. Pikantne i owocowe wykończenie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn