Pikantne Plastry Pomidora

Pikantne Plastry Pomidora
Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni pikantne plastry pomidora mogą być doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. Za 57 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 67 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik nie jest tak wielki. Panierowane Plastry Pomidora, Pieczone Plastry Pomidora Parmezan, oraz Czteroserwowe Pieczone Plastry Pomidora są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce lub słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką wymieszaj pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Ułóż cebulę i pomidory w płytkim naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
3
Warzywa skrop dressingiem; przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn