Pikantne Czekoladowe Batoniki Gingersnap
Ten przepis służy 24 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, cayenne, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Brązowy Masło Gingersnap Czekolada Chip Ciastka Batony / Boże Narodzenie Ciasteczka, Miękkie Batoniki Do Ciast Gingersnap, oraz Gingersnap Pumpkin Cheesecake Bars.
Instrukcje
Grind Gingersnap ciasteczka w robocie kuchennym, aż dobrze. Wyłożyć mały arkusz ciastek (najlepiej z boku) folią lub smarem. Roztopić masło i dodać do zmielonych pierników etapami, mieszając po każdym dodaniu, aż okruchy będą teksturą mokrego piasku. Może zużywać mniej masła, w zależności od gingersnaps.
Mocno wcisnąć mieszaninę do arkusza ciastek i schłodzić przez co najmniej 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 35
Po wystygnięciu piec przez 6-8 minut. Gdy ostygnie, roztopić czekoladę. Gdy ciastko jest w większości chłodne, równomiernie rozprowadzić cienką warstwę czekolady na nim i lekko posypać cayenne, ziele angielskie, cynamon i sól. Ostudzić całkowicie i pokroić w kwadraty. Dopuszczalne są również inne kształty.