Pikantna Salsa Pomidorowa
Pikantna Salsa pomidorowa może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 197 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób próbowało i lubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Mieszanka pomidorów, soku pomarańczowego, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Kilka osób naprawdę polubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Podobne przepisy to Pikantna Salsa Pomidorowa, Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową, oraz Pikantna i pikantna salsa z mango i pomidorów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść pomidory, kolendrę, czosnek, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy i płatki czerwonej papryki w robocie kuchennym. Pulsuj, aż składniki się połączą, ale nadal będą grube. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Przełóż do małej miski i podawaj z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański można łączyć z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir]()
Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir
kawa, śliwka, granat