Pikantna pieczona papryka

Pikantna pieczona papryka
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni, pikantne pieczone papryki mogą być spektakularne bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 58 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, ocet winny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Kurczak I Papryka, Pikantne Faszerowane Papryki, oraz Słodka i pikantna papryka faszerowana tuńczykiem.

Instrukcje

1
Natrzeć 1 łyżkę oliwy z oliwek na całej papryce, a następnie umieścić na grillu lub pod grillem, obracając, aż poczernieje. Włóż do plastikowej torby, zamknij i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Z papryki obrać poczerniałą skórkę, usunąć łodygi, błonę i nasiona, a następnie rozerwać na paski. Ułóż na talerzu lub talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Pozostałą oliwę z oliwek, czosnek i ocet ubić z dodatkiem przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
SOS skropić papryką, następnie rozsypać kaparami i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn