Pikantna dynia piżmowa
Pikantna dynia piżmowa to dodatek dla 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 195 kalorii, 4 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 48 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup cebulę, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał wynik 79%, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantny pudding z dyni piżmowej, pikantny budyń chlebowy z dyni piżmowej i suflet z dyni piżmowej na Święto Dziękczynienia z pikantnym bekonem.
Instrukcje
Na małej patelni na oliwie podsmaż cebulę i czosnek, aż będą miękkie. W 2 kw. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, połącz dynię, pomidory, marchewkę i przyprawy. Wymieszaj mieszaninę cebuli.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do momentu, aż dynia będzie miękka.
W razie potrzeby podawaj z ryżem.