Pierre Hermé Mogador Macaron

Pierre Hermé Mogador Macaron
Pierre Hermé Mogador Macaron jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 70 i kosztuje 42 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę mineralną, ok. barwnik spożywczy, ok. kolorowanie żywności i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe eklery Pierre ' a Hermé, Czekoladowe eklerki Pierre 'a Herme' a, oraz Tydzień makaronu: makaron różany i waniliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miseczka 1: przesiej cukier puder i zmielone migdały. Barwnik spożywczy wymieszać z pierwszą porcją skroplonego białka i wlać do studni w misce z cukrem pudrem i zmielonymi migdałami.Zagotować wodę i cukier w temperaturze 118ºC. Gdy syrop osiągnie 115ºC (było dla mnie za późno robiąc połowę przepisu, zaczęłam ubijać białka w temperaturze 105ºC), jednocześnie rozpoczynając ubijanie drugiej porcji skroplonego białka do miękkich szczytów. Gdy cukier osiągnie 118ºC, wlej go na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Rozmrożony Koncentrat LemoniadyCzęściowo Rozmrożony Koncentrat Lemoniady
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Ubić i pozostawić do ostygnięcia bezy do 50ºC, a następnie złożyć do mieszanki cukru pudru migdałowego. Podczas składania pracuj od środka na zewnątrz, upewniając się, że wszystkie kolory są równomierne. Do czasu, gdy nie składasz mieszanki skorupy makaron powinien wyglądać błyszcząco.Łyżka ciasta do worka rurowego wyposażonego w zwykłą końcówkę nr 8.Wymieszać ciasto o średnicy około 3-3, 5 cm na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno PosiekaneTakie Jak Wrzos Lub Skor, Drobno Posiekane
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180ºC przez 12-15 minut. Po upieczeniu przesuń pergamin z blachy do pieczenia, a gdy makarony ostygną, zdejmij je z papieru. Na ganache, posiekać czekoladę i umieścić go w misce i umieścić go na podwójnym kotle do zmiękczenia. Zdejmij to z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 (1,4 Uncji) Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane3 (1,4 Uncji) Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych1 Szklanka Mini Chipsów Czekoladowych
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Wlać miazgę z marakuji, która się zagotowała i odstawić na minutę, zanim zacznie delikatnie ubijać. Następnie ubij kawałki masła w temperaturze pokojowej . Gdy wszystko jest włączone, przenieść do worka rurowego (nie przecinać końcówki) i zacisnąć koniec. Przechowywać w lodówce, aż na tyle twardy, aby rury na makarony.Na koniec napełnij makaron ganache i przechowuj w lodówce przez 24 godziny przed podaniem. Jeśli pogoda jest zbyt gorąca, makarony mogą wykazywać oznaki kondensacji po wyjęciu z lodówki. Aby temu przeciwdziałać, pozwól makaronom osiągnąć temperaturę pokojową w klimatyzowanym pomieszczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn