Pierogi w stylu chińskim może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 186 kalorii, 3G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 43 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka liści kolendry, soli i pieprzu, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 24%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chińskie Pierogi, Chińskie Pierogi I Potstickers, oraz Chińskie Pierogi Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Ubij mąkę z solą i mieszaj w wodzie, aż ciasto będzie kudłate. Obróć na lekko posypaną mąką deskę i krótko ugniataj; ciasto powinno być miękkie i giętkie, ale niezbyt lepkie. Odpocznij pod przykryciem, robiąc nadzienie i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieść wszystkie składniki w dużej misce i mieszaj, aż dokładnie się połączą. Aby sprawdzić przyprawę, usmaż trochę na gorącym oleju, aż się ugotuje. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1
Połącz wszystkie oprócz ostatnich 2 składników w misce do zanurzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Posyp bazylią i habanero na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1
Lekko posmaruj powierzchnię roboczą mąką i rozwałkuj ciasto lub jego kawałki o grubości około 1/8 cala (zbyt cienkie, a ciasto rozerwie się podczas napełniania pierogów).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
2
Wytnij koła za pomocą 3-calowego okrągłego noża. Podczas pracy przykryj ciasto bocznym ręcznikiem lub kawałkiem folii. Miej obok siebie małą miskę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Umieść niewielką łyżkę nadzienia na środku koła ciasta i dociśnij ją tak, aby lekko rozłożyła się w kierunku bocznych krawędzi ciasta. Za pomocą opuszka palca lub małego pędzla do ciasta zwilż krawędź ciasta. Złóż ciasto wokół nadzienia tak, aby nadzienie leżało na powierzchni roboczej-to jest spód kluski-a szew znajdował się między palcami. Złóż ciasto, które jest skierowane do ciebie, około 6 razy, dociskając je do tyłu, aby uszczelnić-tylko przód kluski powinien być plisowany. Rogi knedla powinny lekko się od Ciebie zwijać, w kierunku nieutwardzonej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
4
Podgrzej patelnię, wystarczająco dużą, aby pomieścić liczbę pierogów, które chcesz ugotować na dużym ogniu.
Dodaj cienką warstwę oleju, podgrzej, a następnie dodaj pierogi koncentrycznymi kółkami. Powinny się dotykać. Gotuj, aż spody będą złotobrązowe, 3 lub 4 minuty (zmniejsz ogień, jeśli zbyt szybko się zrumienią).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
6
Dodaj tyle wody, aby uzyskać około 1/4 drogi w górę boków pierogów-rozpryskuje się. Przykryj patelnię, wyreguluj ogień tak, aby woda się gotowała i gotuj przez około 7 minut. Odkryj patelnię i, jeśli została woda, pozwól jej się ugotować. Sprawdź DNA pierogów-jeśli muszą się trochę bardziej przyrumienić, pozwól im, dodając trochę więcej oleju, jeśli to konieczne.
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Moet & Chandon Imperial (3 litrowa butelka - Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 600 dolarów za butelkę.
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.