Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Pieczony pieprz i kukurydza Chowder może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 7 minut. Mieszanka papryki, chiles Poblano, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona kukurydza, pieprz i pomidor Chowder, Pieczony na ogniu Poblano pieprz i kukurydza Chowder, oraz Zupa Kukurydziana I Pieprz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Pokrój chiles Poblano i paprykę na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i membrany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Poblano
Papryka
Nasiona
3
Połówki pieprzu, skórki do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Spłaszczyć papryki z rąk i broil 15 do 20 minut lub aż pieczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
4
Umieścić paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Odstawić 5 minut. Obrać i grubo posiekać. Odstawić. -
6
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy, aby zmierzyć 8 filiżanek, rezerwując kolby; odstawić ziarna na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na Kolbie
7
Połącz zarezerwowane kolby i rosół z kurczaka w dużym holenderskim piekarniku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ciepło do średniej i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
8
Usunąć i wyrzucić kolby.
9
Dodać 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy do bulionu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Bulion
10
Odcedzić, zastrzegając bulion i ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
11
W międzyczasie roztopić masło w dużym holenderskim piecu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
12
Dodaj cebulę, seler, i czosnek;smażyć na średnim ogniu 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Cebula
13
Dodaj zarezerwowany bulion i pozostałe 6 1/2 szklanki niegotowanych ziaren kukurydzy na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Wymieszać z pieczoną papryką; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
Papryka
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Umieścić mieszaninę kukurydzy w partiach w blenderze lub robocie kuchennym. Proces aż do gładkiej, skrobanie boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
15
Przecedzić mieszaninę, partiami, przez drobne sito, do patelni. Wyrzucić ciała stałe. Wymieszać w zarezerwowane gotowane 1 1/2 szklanki ziaren, mleko, kminek, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub do dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z kolendrą.