Pieczona Podeszwa Ze Szparagami
Pieczona podeszwa ze szparagami to Wegetariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczona Sola i Prażone szparagi z sezamem, Pieczony filet z soli, oraz Filety Z Soli Pieczonej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło płytkie 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.Szparagi układamy w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu i lekko doprawiamy solą. Filety rybne przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem i układamy na szparagach.
Piec, aż filety zaczną się łuszczyć na końcach ogona, a szparagi będą delikatne-chrupiące, około 7 minut, w zależności od grubości filetów.Zrobić sos
Tymczasem w rondlu na małym ogniu roztopić masło ze skórką cytrynową.
Ubić mąkę i gotować, ubijając, aż mieszanina zacznie się barwić, około 3 minut.
Dodać bulion i sok z cytryny i energicznie ubijać, aby rozbić grudki. Gotować sos, ubijając od czasu do czasu, aż gruby, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.Filety rybne i szparagi podzielić między poszczególne talerze, polać sosem filety i podawać natychmiast.
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma food Made Fast, Seafood, autorstwa Jaya Harlowa (Oxmoor House, 2007).