Pieczona Podeszwa Ze Szparagami

Pieczona Podeszwa Ze Szparagami
Pieczona podeszwa ze szparagami to Wegetariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczona Sola i Prażone szparagi z sezamem, Pieczony filet z soli, oraz Filety Z Soli Pieczonej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec ryby i szparagi
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
2
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło płytkie 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.Szparagi układamy w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu i lekko doprawiamy solą. Filety rybne przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem i układamy na szparagach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety RybneFilety Rybne
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
3
Piec, aż filety zaczną się łuszczyć na końcach ogona, a szparagi będą delikatne-chrupiące, około 7 minut, w zależności od grubości filetów.Zrobić sos
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka świeżo Mielonego PieprzuMieszanka świeżo Mielonego Pieprzu
4
Tymczasem w rondlu na małym ogniu roztopić masło ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ubić mąkę i gotować, ubijając, aż mieszanina zacznie się barwić, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodać bulion i sok z cytryny i energicznie ubijać, aby rozbić grudki. Gotować sos, ubijając od czasu do czasu, aż gruby, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.Filety rybne i szparagi podzielić między poszczególne talerze, polać sosem filety i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety RybneFilety Rybne
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma food Made Fast, Seafood, autorstwa Jaya Harlowa (Oxmoor House, 2007).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn