Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe

Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczenia z Dorie: mały chleb Puddings spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żółtek, jajek, pulchnych śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczenie z Dorie: Gourmandise, Pieczenie Z Dorie: Kokosowe Kopuły, oraz Pieczenie z Dorie: łatwa tarta owocowa.

Instrukcje

1
Do średniej wielkości rondla wlać mleko, śmietanę i brązowy cukier. Dotknij jagody ziela angielskiego z tyłu ciężkiego noża, aby je lekko posiniaczać i dodaj jagody do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Różowe Ciasteczka Waflowe Z CukremRóżowe Ciasteczka Waflowe Z Cukrem
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich
2
Zdjąć z ognia, przykryć i stromo na 10 minut.
3
Wyśrodkuj stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 191°. masło osiem 6-uncjowych kubków budyniu lub ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Opakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej CzekoladowejOpakowanie Instant Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
4
Pokroić chleb w 1/2-calową kostkę i umieścić kawałki w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
5
Dodaj śliwki, rzucając połączyć. Chleb i mieszankę śliwkową równomiernie podzielić między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Jajka, żółtka i wanilię umieścić w miarce z wylewką lub w misce do miksowania; ubić do wymieszania. Przesiąknięte mleko przecedzić do jajek, cały czas ubijając. (Odrzuć jagody ziela angielskiego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Do każdego ramekina wlać około 1/3 szklanki kremu. Wsypać chleb łyżką do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Dodać więcej kremu powoli, aż kubki są wypełnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
9
Odstawić na 10 minut, aby chleb mógł wchłonąć krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
10
Na wierzch puddingów posypać cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny świeże Lub RozmrożoneMaliny świeże Lub Rozmrożone
11
Umieść ramekiny na dużej patelni do pieczenia. Napełnij patelnię wystarczającą ilością ciepłej wody, aby dostać się do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno PosiekaneBatoniki Z Mlecznej Czekolady I Toffi, Takie Jak Heath Lub Skor, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Piec przez 20 do 25 minut, lub do noża włożonego w pobliżu środka pudding wychodzi czysty, a szczyty są dmuchane i złociste (dmuchane jest tutaj ważne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
13
Wyjąć puddingi do stojaka do ostygnięcia.
14
Porcja: można je podawać na ciepło, po schłodzeniu przez około 20 minut, w temperaturze pokojowej lub schłodzone; każdy ma swoich wielbicieli.
15
Przechowywanie: przykryte, puddingi będą przechowywane na noc w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn