Pieczeń Z Polędwicy Natartej Ziołami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczeń z polędwicy z ziołami może być świetnym przepisem. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pieczeń z polędwicy, czosnek w proszku, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek z polędwicy nadziewanej ziołami z Peperonatą, Pieczeń Z Żeberek Przetartych Ziołami, oraz Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej Czosnkowo-Ziołowej Bez Kości dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać paprykę, sól koszerna, czosnek w proszku, czarny pieprz, cebula w proszku, pieprz cayenne, oregano, i tymianek. Wymieszać oliwę z oliwek i pozostawić mieszaninę na około 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Ułożyć pieczeń na przygotowanej blasze i przykryć ze wszystkich stron mieszanką przypraw.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C).
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.