PHILLY Slow-Cooker Beef Stroganoff
PHILLY Slow-Cooker wołowina Stroganoff może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz duszącą wołowinę, bulion wołowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso, cebulę i grzyby wymieszać w wolnej kuchence.
Dodać bulion; wymieszać. Kryć się. Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin (lub na wysokim przez 3 do 4 godzin).
Połączyć serek topiony i mąkę.
Dodać do mieszanki mięsa tuż przed podaniem; mieszać, aż serek topi się całkowicie i mieszaninę dobrze wymieszać.
Dodaj do gorącego makaronu; wrzucić do herbu.