Pesto z mięty i grochu na tostowej bagietce
Pesto miętowo-Groszkowe na tostowej bagietce to wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, sok z cytryny, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Masło rzodkiewkowe na opiekanej bagietce, Bakłażan Parmigianan na opiekanej bagietce, oraz Tostowa Bagietka z pomidorami i anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Pokrój bagietkę na 8 (1/2 cala) plastrów.
Chleb ułożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minuty lub aż rumiane.
Połącz liście bazylii, liście mięty, groch, oliwę z oliwek,sok z cytryny, sól i czosnek w mini robocie kuchennym; pulsuj, aż będzie gładka.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić około 1 łyżki pesto.