Pesto Provolone Ciasto Chleb
Pesto Provolone Ciasto Chleb jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 75 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę rolek, jajko, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Provolone i Pesto Quiche, Kanapki z kurczakiem Pesto i Provolone, oraz Burgery Portobello z Pesto, Provolone i pieczoną papryką.
Instrukcje
Połączyć mix rolki, pakiet drożdży, i 1/2 szklanki sera w dużej misce do mieszania, dobrze mieszając; dodać gorącą wodę i jajko, pokonując 2 minuty ze średnią prędkością ciężkich miksera elektrycznego stojaka.
Dodaj pesto, bicie dobrze.
Zeskrobać ciasto z boków miski. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia luzem. Wymieszaj ciasto 25 uderzeń drewnianą łyżką.
Łyżka ciasta do natłuszczonej 2-ćwiartkowej okrągłej zapiekanki; posypać orzeszkami pinii.
Posypać ciasto pozostałymi 2 łyżkami sera.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż Bochenek będzie brązowy.