Peppermint Eggnog Punch wymaga około 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 159 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 2,76 zł za porcję, dostajesz napój, który serwuje 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką lody miętowe, wodę gazowaną, ajerkoniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów środkowoamerykańskiego jedzenia. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy obejmują Peppermint Eggnog Punch, Poncz Ajerkoniak, oraz Ostateczny Poncz Ajerkoniak.
Instrukcje
1
Odłóż kilka gałek lodów do wykorzystania jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych O Czerwonej Skórce, Dostępnych W Sklepach Z Przekąskami
2
Umieść pozostałe lody w dużej misce na poncz; w razie potrzeby dodaj ajerkoniak i rum lub ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych O Czerwonej Skórce, Dostępnych W Sklepach Z Przekąskami
Punch
Pokruszone Twarde Cukierki Toffi
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ogony Homara Australijskiego
3
Dodaj wodę gazowaną. Na wierzch z zarezerwowanymi gałkami do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
1 Szklanka Solonych Orzeszków Ziemnych O Czerwonej Skórce, Dostępnych W Sklepach Z Przekąskami