Peklowana wołowina i kapusta
Peklowana wołowina i kapusta mogą być tylko Europejski przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 6,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 71g białka, oraz 30g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka przypraw do marynowania, czosnku, wywaru z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 3 godziny i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Świętego Patryka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 91%, co jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Peklowana wołowina i kapusta, Peklowana wołowina i kapusta, oraz N. Y. C. peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
Wlej wywar do dużego 4-galonowego garnka na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj przyprawę do marynowania, czosnek, liście laurowe i goździki. Zmniejsz ogień do średniego, a następnie dodaj wołowinę i kapustę na wolnym ogniu do miękkości, 3 godziny. Dopraw solą i pieprzem.
Podgrzej kilka cali oleju do 325 stopni F w głębokim garnku.
Smażyć ziemniaki do miękkości, 6 do 7 minut.
Usuń i dopraw solą i pieprzem.
Aby zbudować talerz, połóż ćwiartki kapusty na talerzu z peklowaną wołowiną obok niego, następnie dodaj ziemniaki i wykończ 2 do 3 uncji bulionu do gotowania na wierzchu.