Pecan Chocolate Chip Cookie kruche może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Mieszanka złamanych orzechów pekan, mąka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Pecan Chocolate Chip Cookie Kruche, Ciasteczko Orzechowo-Czekoladowe Kruche, oraz Chocolate Chip Cookie Kruche.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować patelnię 15x10x1-calową ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, wymieszać masło, zarówno cukry i wanilia; dodać mieszaninę mąki, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać w czekoladzie chipsy, pekan i kokosowe (ciasto będzie wyglądać krucho). Ciasto wcisnąć równomiernie na patelnię, dociskając prawie do krawędzi.