Patelnia Z Kurczaka Parmigiana
Parmigiana z kurczaka na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy makaron, połówki piersi kurczaka, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfite Patelnia Pomidorowa Kurczak Parmigiana, Melanzane alla Parmigiana-bakłażan parmigiana, oraz Kurczak Parmigiana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Między arkuszami folii lub papieru woskowanego spłaszczyć każdą pierś kurczaka o grubości do 1/4 cala. W płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą i parmezan. W innym płytkim naczyniu ubij jajko. Kurczaka zanurzyć w jajku, a następnie zalać mieszanką okruchów chleba.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować kurczaka w oleju 10 do 15 minut, obracając raz, aż Nie różowy w centrum.
Wlać sos do makaronu wokół kurczaka na patelni; ciepła, aż gorące.
Posypać serem mozzarella na kurczaka.