Papryka Balsamiczna
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać paprykę balsamiczną spróbować. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, paprykę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak balsamiczny z papryką, Kurczak I Papryka Balsamiczna, oraz Papryka balsamiczna i cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę pokroić na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki pieprzu, skórkę do góry, na dużej blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową; spłaszczyć paprykę dłonią.
Dodaj cebulę do blachy do pieczenia. Broil 5 1/2" od ciepła 20 do 25 minut lub aż papryka sczerniałe.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknąć i odstawić na 15 minut. Skórkę z papryki obrać; paprykę pokroić w paski.
W średniej misce ubić ocet i kolejne 4 składniki; wymieszać z rozmarynem.
Dodaj paprykę paski i cebulę do miski; wrzucić dobrze.