Pappardelle z sosem pomidorowym, czosnkowym i anchois
Pappardelle z sosem pomidorowym, czosnkowym i anchois to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 412 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, sól i pieprz, puszkę pomidorów i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym, Karczochy z sosem anchois-czosnek, oraz Pappardelle z jarmużem i kremowym sosem Parmezanowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wszystkie pozostałe składniki, w tym 250 ml wody, gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.Krok 4: w międzyczasie ugotuj makaron zgodnie z Instrukcją w gotującej się wodzie i odcedz.Krok 5: zmiksuj sos i wymieszaj z makaronem.