Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wiejska wołowina może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1059 kalorii, 111g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oxtails, pieprz, młode ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone Oxtails, Oxtails Szkliwione, oraz Wine Duszone Oxtails.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Posypać oxtails obficie z domu przyprawy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Oxtail
3
Spód ciężkiego, odpornego na pieczenie pieca holenderskiego zalać oliwą z oliwek. Po podgrzaniu dodać oxtails i sear ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć i odstawić na bok. Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni.