Oxtails Country

Oxtails Country
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wiejska wołowina może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1059 kalorii, 111g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz oxtails, pieprz, młode ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone Oxtails, Oxtails Szkliwione, oraz Wine Duszone Oxtails.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Posypać oxtails obficie z domu przyprawy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
OxtailOxtail
3
Spód ciężkiego, odpornego na pieczenie pieca holenderskiego zalać oliwą z oliwek. Po podgrzaniu dodać oxtails i sear ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony PieprzSól Koszerna I Mielony Pieprz
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć i odstawić na bok. Zeskrobać brązowe kawałki z dna patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj bulion wołowy, czerwone wino, sos Worcestershire, i ząbki czosnku. Mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6
Dodaj bazylii, oregano, liście laurowe, ostry sos, sos pomidorowy, i zastrzeżone oxtails. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
OxtailOxtail
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Przykryć szczelnie, wstawić do piekarnika i piec przez 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wyjąć z piekarnika i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na górze kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Dodaj słodkie kliny cebuli, czerwone ziemniaki, czosnek i marchew do garnka. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą prawie miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Słodka CebulaSłodka Cebula
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Oxtails podawać z warzywami na gorącym maślanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
OxtailOxtail
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
11
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn