Orzechowy chleb Cheddar z żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na chleb. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 7G tłuszczu i w sumie 181 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 35 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką skórkę z cytryny, jajka, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 19%. Podobne przepisy obejmują Cheddar Orzechowy Chleb Żurawinowy, Orzechowy Smak Żurawiny, oraz Orzechowe Trufle Żurawinowe Orzechowe.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Pokrój w tłuszcz, aż dobrze się połączy. Dodaj skórkę pomarańczową i skórkę cytryny. W miarce połącz sok pomarańczowy i sok z cytryny; dodaj tyle wody, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Cytryny
Skórka Pomarańczowa
Skórka Z Cytryny
Skracanie
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
3
Dodaj jajka i mieszankę soków do suchych składników; mieszaj tylko do zwilżenia. Dodać ser, żurawinę i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Orzechy Włoskie
Ser
Sok
Jajko
4
Wlać do trzech wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 5-3 / 4 cala. x 3-w. x 2-w. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.